Υπηρεσίες

Αρδευτικά έργα

Με γνώση και ποιότητα ανταποκρινόμαστε στην άρτια εκτέλεση κάθε εγγειοβελτιωτικού έργου, που σχετίζεται με την εγκατάσταση υποδομών άρδευσης. Οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις σας μπορούν επωφεληθούν από την τεχνητή παροχή νερού μέσω της κατασκευής φραγμάτων, λιμνοδεξαμενών, γεωτρήσεων αλλά και αρδευτικών δικτύων διανομής.

Αντιπλημμυρικά έργα

Οι καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα οι έντονες βροχοπτώσεις μπορούν να γίνουν καταστροφικές αν δεν υπάρξει η κατάλληλη πρόληψη. Γι αυτό συνιστούμε και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων που θα προστατεύσουν και θα θωρακίσουν το χώρο σας, έχοντας σύμμαχο την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει ανά τα χρόνια.

Χώματα για κήπους

Αναβαθμίζουμε άμεσα τον κήπο σας, προμηθεύοντας σας εξαιρετικής ποιότητας εδαφικά μίγματα. Τα χώματα που σας παρέχουμε είναι καθαρά και κοσκινισμένα, ύστερα από εκσκαφές, χωρίς περιττές ουσίες όπως πέτρες και κλαδιά.

Υδροηλεκτρικά έργα

Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα ενός Υδροηλεκτρικού Σταθμού, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο ακέραιο τη δυναμική ενέργεια του νερού. Μετατρέψτε την κινητική ενέργεια των φυσικών πόρων σε ηλεκτρική και αξιοποιείστε τα οφέλη που σας προσφέρονται.

Κατασκευές βόθρων

Ανταποκρινόμαστε άριστα στις κατασκευές νέων βόθρων καθώς και την αντικατάσταση ή μετατροπή παλιότερων. Η Εταιρία μας επιδεικνύει τη συνέπεια της, παρέχοντας πάντα τα κατάλληλα μονωτικά έργα επί του βόθρου αλλά και προσφέροντας εν γένει μετατροπές, όπως εκβαθύνσεις, επιδιορθώσεις και επισκευές.

Ανεμογεννήτριες

Οι ανεμογεννήτριες είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής ενέργειας και στην Εταιρεία μας, έχουμε και τη γνώση αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών μας.

Κατεδαφίσεις

Η υπευθυνότητα μας είναι η εγγύηση στην επιτυχία, σε κάθε είδους κατεδαφίσεις που αναλαμβάνουμε. Η επαγγελματική εμπειρία αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός της Εταιρίας μας συνθέτουν το απαιτούμενο κράμα ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς και με ασφάλεια κάθε κατεδάφιση.

Εκσκαφές θεμελίων

Απαντάμε σε κάθε τύπου εδαφική εκσκαφή, ανεξαρτήτως του μεγέθους του χώρου, σε κάθε βάθος αλλά και έκταση. Η Εταιρεία μας έχει την ικανότητα μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας αλλά και των ανάλογων τεχνικών μέσων να ανταπεξέλθει και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Εκβραχισμοί

Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την σύγχρονη μηχανική υποστήριξη της Εταιρείας μας, οδηγούν στην επίτευξη οποιουδήποτε είδους εκβραχισμού, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

Η Εταιρία μας θέτει πάντα σε προτεραιότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνεργατών μας, γι αυτό άλλωστε δεσμευόμαστε για το άρτιο αποτέλεσμα της διαμόρφωσης του εξωτερικού σας χώρου. Η Εταιρεία μας εγγυάται την άριστη συνεργασία μαζί σας ώστε οι ιδέες σας να γίνουν πράξη.

Αποχετευτικά έργα

Στην εταιρία μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικά μπορούν να αποβούν τα αποχετευτικά έργα, βελτιώνοντας τις υγειονομικές συνθήκες του χώρου σας. Διατηρήστε και προστατεύστε το φυσικό περιβάλλον γύρω σας και παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα, αξιοποιώντας το νερό μέσω της ανακύκλωσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

Καθαρισμοί Οικοπέδων

Αναλαμβάνουμε την αποψίλωση των χόρτων του οικοπέδου σας, άμεσα και γρήγορα. Οι καθαρισμοί οικοπέδων από την άγρια βλάστηση που έχει δημιουργηθεί είναι απαραίτητοι να πραγματοποιούνται τακτικά, ιδίως σε περιόδους υψηλής θερμοκρασίας για λόγους υγιεινής.